Hoài Nam: CUỒNG TRUMP HAY CUỒNG ĐIÊN? NAY XIN ĐƯỢC LÊN TIẾNG!

TIẾNG LÒNG NGƯỜI

(Vietnamese and English versions – Nếu quý bạn cùng chung quan điểm trong bài viết, rất mong được chia sẻ rộng rãi.)

Tại sao người Việt Tỵ nạn Cộng Sản chúng tôi quyết lòng binh vực và ủng hộ TT Trump? Tại vì TT Trump đã coi Cộng sản là kẻ thù không đội trời chung! Suốt cả 44 đời Tổng thống Hoa Kỳ, chưa có ai ngang nhiên thẳng thừng tuyên chiến với Tàu Cộng như TT Trump! Đâu phải là đui, điếc để không nhận ra điều này? Sau đây là những sự thật mà TT Trump đã khai sát giới với Tàu Cộng:

The United States will start taxing $300 billion (€270 billion) worth of Chinese imports with a new 10% tariff on September 1

1) TT Trump khai hỏa trận đánh Tàu Cộng qua cuộc chiến thương mãi trong suốt mấy năm liền bằng cách áp thuế 10-30% của hơn 5 trăm tỷ đôla lên các lô hàng hóa nhập từ Tàu Cộng đã làm cho nền kinh tế Tàu Cộng kiệt quệ đến trầy da tróc vảy.

2) TT đã đốt lá bùa hộ mạng của Tập Cận Bình bằng cách ra lệnh bắt giam bà Mạnh Vãn Chu là Phó Chủ tịch kiêm Giám đốc Tài chính (CFO) đại công ty Huawei vào ngày 1.12.2018, và đã cô lập công ty Huawei này.

US Orders Closure of Chinese Consulate in Houston

3) TT Trump đã ra lệnh đóng cửa lãnh sứ quán Tàu Cộng ở Houston, dẹp tan hang ổ gián điệp Tàu Cộng ở đó. Đồng thời cũng kêu gọi thế giới liên minh diệt Tàu Cộng.

4) TT Trump đã ra lệnh phải liên tục truy đuổi, lục soát, bắt giam, tống cổ, trục xuất những tên gián điệp của Tàu Cộng ở Mỹ. Đồng thời cũng đã ký sắc lệnh hạn chế, ngăn cấm dân Trung Cộng vào Mỹ.

5) TT Trump đã ra lệnh tra cứu đóng băng tài sản của một số quan chức Tàu Cộng vì chính những người này đã đưa ra những dự luật an ninh Hồng Kông để giúp chế độ khát máu Cộng sản Tập Cận Bình tồn tại.

6) TT Trump đã áp lệnh trừng phạt 24 công ty và tất cả những cá nhân Trung Quốc gồm 12 người bị coi là tham gia vào việc xây dựng những đảo nhân tạo ở Hoàng Trường Sa và quân sự hóa Biển Đông.

7) TT Trump ra lệnh đóng cửa toàn bộ các viện Khổng Tử trên nước Mỹ vào cuối năm 2020.

8) Và trước diễn đàn quốc tế, TT Trump đã tố cáo Cộng sản man rợ cần phải tiêu diệt. Ông cũng đã thẳng thừng phê phán: Tập Cận Bình hai lưỡi gian trá, nhưng đảng CS Việt Nam có bốn lưỡi gian trá hơn nhiều để cảnh báo chính CSVN cũng là một thứ chướng tai gai mắt của ông ta!

9) Tóm lại, bất cứ những chiêu thức gì có khả năng tiêu diệt Tàu Cộng thì TT Trump đã khai triển. Chỉ chiêu còn lại là khai hỏa chiến tranh bằng vũ khí mà TT đang lên kế hoạch ở nhiệm kỳ thứ hai của ông ta! Vậy chưa đủ để chúng ta hiểu biết về TT Trump sao?

Joe Biden: I wish we taught more in our schools about the Islamic faith

Joe Biden speaks at the Emgage Action’s Million Muslim Voters Summit.

https://www.foxnews.com/politics/biden-muslim-voters-summit-taught-schools-islamic-faith?fbclid=IwAR2VQLdTU0_QE7Z_76CMxrCH_1osR9h83CeMY239HmaUDTD5zG_9k0O2SwY

10) Mặt khác, Joe Biden và đảng lừa của ông ta đang khát vọng mời Tập về làm vua, mang chủ nghĩa Cộng sản về nhuộm đỏ Mỹ quốc! Đó còn chưa nói đến đảng Dân chủ chuyên ủng hộ việc giết người vô tội là nạo thai. Ôi! Đã bao nhiêu thế kỷ trôi qua, đảng Dân chủ chẳng ý thức được rằng những thai nhi trong bào thai mẹ không ngớt kêu than “Chúng tôi muốn sống” để họ dừng những cánh tay đầy tội ác!

Vẫn biết “Lựa chọn Tổng thống” là quyền của mỗi người. Đối với người Mỹ, họ chọn ai là tùy họ bởi vì họ không phải là những người tỵ nạn Cộng sản. Hơn nữa họ chưa từng trải về tội ác Cộng sản, chưa kinh nghiệm cuộc sống tan thương khốn khổ như thế nào dưới chế độ Cộng sản!

Riêng đối với người Việt ly hương tỵ nạn Cộng sản; giữa hai ứng cử viên, một là TT Trump đang quyết tâm xóa bỏ Cộng sản và hai là Joe Biden đang có xu hướng theo Cộng sản, thì việc lựa chọn một vị Tổng thống là một quyết định thông minh đúng nghĩa để phù hợp với lý tưởng, lập trường và nguyện vọng tỵ nạn chính trị của mình. Vậy nên chọn ai, bầu ai?

Các ngài không ngừng hô hào “Chống Cộng”, mở miệng là chống Cộng. Nay có người như TT Trump ra sức chống Cộng, giúp các ngài tiêu diệt Cộng sản thì các ngài không muốn. Các ngài còn quay ngược đánh phá TT Trump xối xả. Các ngài “chống Cộng” nhưng các ngài KHÔNG MUỐN CỘNG SẢN CHẾT! Vậy các ngài chống Cộng kiểu gì vậy? Các ngài chống Cộng chỉ là để mang hình tướng đi phô trương với đại khối người Việt tỵ nạn Cộng sản; đó là lý do chống Cộng của các ngài?

“Đi lâu mới biết đường dài, ở lâu mới biết con người phải chăng!” Thời kỳ tranh cử giữa hai đối lập viên TT Trump và Joe Biden hôm nay đã giúp chúng ta nhận rõ một cách chín chắn và trung thực về từng cá nhân, hội đoàn, đoàn thể, cơ quan truyền thông, báo chí, kể cả từng tổ chức trong cộng đồng người Việt ở hải ngoại mà từ trước tới nay họ thường hô hào “chống Cộng”. Suốt trong thời gian chống Cộng của họ, thật giả như thế nào, bây giờ đều thấy. Ai chống Cộng vì lợi lộc riêng tư, ai chống Cộng vì chính nghĩa để đi đến mục đích tối hậu là tiêu diệt Cộng sản, tất cả trở nên rõ ràng!

Mụ Nấm độc Nguyễn Ngọc Như Quỳnh đã “chống Cộng” cỡ nào, đến nỗi các ngài phải mang cờ xí ngập trời ra đón chào mụ ta ở phi trường, để rồi hạt cơm ân nghĩa do vợ chồng TT Trump ban cho Nấm độc chưa trôi qua khỏi cổ, mụ ta đã vội vong ơn? Loại vô ơn như vậy, các ngài xem trọng!

Còn đối với TT Trump, dù sao ông ta cũng đã cản ngăn Tàu Cộng cướp biển Đông, giành lại Hoàng Trường Sa cho quê hương của các ngài. Thế mà các ngài đối xử TT Trump một cách tệ bạc?

Như đã nói, các ngài chẳng những công sức chống phá TT Trump, mà còn gọi những người binh vực ủng hộ TT Trump là “CUỒNG TRUMP”! Ô hay! Các ngài đã chạy trốn Cộng sản, đả kích Chủ nghĩa Xã hội, nhưng lại đi ủng hộ cho kẻ muốn mang Chủ nghĩa Xã hội về nhuộm đỏ nước Mỹ như Joe Biden hôm nay, gọi là cuồng gì? CUỒNG ĐIÊN?

Cuối cùng, đứng trên lập trường quốc gia, dân tộc cùng chí hướng tiêu diệt Cộng sản, chúng tôi thà “CUỒNG TRUMP” còn hơn là bị CUỒNG ĐIÊN!

Hoài Nam
Ngày 4.9.2020

============================
English version:

CRAZY FOR TRUMP OR TRULY CRAZY? LET OUR VOICES BE HEARD!

Why do the Vietnamese refugees who fled from communism strongly support President Trump?

The reason is that President Trump had already considered the communists as enemies! Out of the 44 US Presidents in history, no one had blatantly declared war on the Chinese Communist Party like President Trump. It is not as if we are blinded or deaf to acknowledge this truth, are we? Below are the facts of President Trump’s actions against the Chinese Communist Party (CCP) that make everybody “crazy for Trump”:

1) President Trump started an economy war against the CCP by imposing 10%-30% tariffs on more than 500 billion dollars on shipments of goods imported from Communist China that exhausted the Chinese economy.

2) President Trump burned Xi Jing Ping’s valuable asset by ordering the arrest of Ms. Meng Wanzhou, VP and Chief Financial Officer (CFO) of Huawei on December 1, 2018, and isolated Huawei.

3) President Trump ordered the closure of the Chinese Consulate in Houston, crushing the CCP spy lair there; and at the same time, he also called upon the world to join forces to defeat the CCP.

4) President Trump ordered the continuous pursuits, searches, arrests, and expulsions of the CCP spies in the US. He also signed a decree to limit and prohibit Chinese people from entering the United States.

5) President Trump ordered a search of the Chinese Communist officials involved in the introduction of the Hong Kong security bills and froze their properties and assets. With this bill, it was an intention to keep the Xi Jing Ping’s bloodthirsty regime to continue to thrive.

6) President Trump imposed sanctions on 24 companies and all 12 Chinese individuals deemed involved in the construction of artificial islands near the Spratly-Paracel Islands and the militarization of the South China Sea.

7) President Trump ordered the closure of all Chinese Confucius Institutions in the US by the end of 2020.

8) At the international forum, President Trump stated that communism society are barbaric and are needed to be destroyed. He also bluntly criticized that Xi Jing Ping’s words are deceitful that figuratively are like having two tongues; however, the Vietnamese Communist Party has four tongues and are even more deceitful. This is to say that the Vietnamese communist is also one of his thorns!

9) In general, whatever method that is capable of destroying or weakening the CCP, President Trump will put them into action. The only move left now is to start a war that President Trump will be planning during his second term! Are these not enough validations to warrant President Trump’s intention and his strategies by now?

10) On the other hand, Joe Biden and his party are desperate to invite Xi Jing Ping back to the US, allowing communism to come back and brainwash America once again! On top of that, for the longest time, the Democrats also support abortion, which is the murder of the innocent. Do they not hear the unborn babies in the mother’s womb crying out, “I want to live”? Do they not have any morals? They claim they fight for the people, but how come they won’t fight for the innocent, to give them a chance at life?

We know that “the choice of choosing the next president” is an individual’s decision. To the American people, they can choose whomever they desire because they were not refugees who
escaped the hands of the communist regime. Moreover, they have never experienced communist crimes, what a miserable life is under the Communist regime!

However, I ask to the Vietnamese people who fled from their communist country, “Between the two candidates, one is President Trump who determined to abolish communism while the other is Joe Biden who supports a communist country. Who would you choose and vote for? Which president will be ideal and an aspiration to your own beliefs and stance?”

You are constantly advocating, shouting, and supporting anti-communism. Yet, for someone like President Trump who is trying to fight the communist and would help you destroy this regime, you would look the other way. Not only that, you would turn around and violently rally against President Trump. You claim that you are an “anti-communist”, yet you do not want communism to be destroyed. So what exactly are you fighting for? Is this really all just for show amongst the large number of fellow Vietnamese refugees?

During the election period between the two opposing candidates, President Trump and Joe Biden; this has revealed to all of us the fact of each person, and the truth behind each platform through their associations, organizations, and media that often shout out “Anti-communism.” We the people have seen through it all. Who is against communism only for his private gains, and who is truly
against it wanting to completely destroy the regime has become clear.

How strong the Mother Mushroom Nhu Quynh Ngoc Nguyen would be against communism so that the fellow Vietnamese greatly admired and even all came to welcome her at the airport with patriotic flags and banners? However, the grain of rice of gratitude that was given by President Trump and his wife to Mother Mushroom to swallow, but has not yet passing through her throat, she quickly turned against Trump. This behavior is outright ungrateful and despicable!

Nonetheless, President Trump had also prevented the Communist Party from taking over the South East Sea and saved Spratly-Paracel Islands to help regain a part of our homeland. Why is that you have to treat President Trump with such disrespect and ungraciousness?

As being said: Not only are you against President Trump but you also called his supporters “Too Fanatically Crazy for Trump”. You escaped communism, lashed out at the idea of socialism, yet you favor someone like Joe Biden who supports what you have been strongly fighting against after all these decades? Is this not what you called complete madness?

As a final thought, for those who stand to fight against the communism and its destruction, we would rather be “CRAZY FOR TRUMP” than to be in complete madness so called “TRULY CRAZY”!

Hoai Nam
September 4, 2020

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.